Siirry suoraan sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian koordinoiman Tietojohtamisen kehittäminen -hankkeen verkkosivustoa https://www.tietoosaava.fi/. Seloste on päivitetty 27.1.2023.

Verkkopalvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Saavutettavuus luo kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää palvelua.

Tässä selosteessa kerrotaan, mikä sivuston saavutettavuuden tila on, ja miten voit antaa meille palautetta palvelun saavutettavuudesta.

Verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen organisaatio Verkkovaraani Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkopalvelu täyttää WCAG:n 2.1-standardin A ja AA-tason saavutettavuusvaatimukset.

Yhteystiedot saavutettavuuspuutteista ilmoittamiseksi

Jos havaitsit sivustolla saavutettavuuspuutteita, voit ilmoittaa niistä meille sähköpostitse osoitteeseen kim.konttinen@omnia.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000